Onze Fotogalerijen

Winterfotografie

Winterfotografie is zo apart. En vooral in een heuvelachtig gebied als de Eifel vind je de prachtigste landschappen. In het groot of juist in het klein. In een winters decor doen de honden het ook fantastisch. Winter is genieten. We smeken weer voor sneeuw.

Macrofotografie

Voor macrofotografie is de animo altijd hoog. Dus als dat je trekt, boek dan vooral op tijd. Onze groepen zijn maar klein. Misschien is het bijzondere van de details die je nu te zien krijgt. Misschien is het omdat de onderwerpen bijna altijd mooi naar voren komen door de beperkte scherptediepte. Macrofotografie blijft wonderlijk.

Hondenfotografie

We kunnen niet zonder onze honden. Een portret buiten of binnen in de studio, het blijft fantastisch om je hond op zijn mooist vast te leggen. En ja we gaan ook altijd pannen. En met een hond is dat een ware kunst. Je hond scherp tegen een sterk bewogen achtergrond vraagt om een vaste hand. Maar als dat lukt!!!

Herfst fotografie

Wat een kleurenpracht. Wat een natuur. De herfst is de mooiste tijd om kleuren vast te leggen. Die tijd ademt geschiedenis en romantiek. En ook hier in groot en klein. Een waar avontuur.

Creatieve Fotografie

Een beetje onderbelicht. De creatieve fotografie geeft je vele mogelijkheden om creativiteit tot uitdrukking te brengen. Helaas hebben we er nog nooit een aparte workshop voor gegeven. Wel brengen we het zo nu en dan onder in de andere workshops. Mocht er belangstelling voor zijn. Laat het ons weten. Het is in ieder geval genieten.